Sweden: +46 (0) 73 348 53 63
E-mail: info@sierratours.se

RUNDRESOR

I Sydamerika

Sandoval Lake Lodge

Guacamayos
Tambopata

Sandoval Lake Lodge - 4 dagar i Tambopatas Naturreservat

F För den som vill klämma in en intensiv upplevelse av Amazonas i östra Peru. Med en kort resa från Cusco eller Lima till Puerto Maldonado fortsätter ni in i oexploaterad regnskog och bor exklusivt i Sandoval Lake Lodge, en perfekt utgångspunkt för att få se kajmaner, den sällsynta jätte uttern (lokalt kallad ‘Lobos del Rio’ – Flodens vargar”), vattenfåglar samt många apsorter. Guidad av en lokal expert får ni utforska en unik mångfald i en del av skogen som hjälpt hotade arter att återhämta sig. Från första gryningsljus till långt efter att mörkret lagt sig, oavsett om man upplever Tambopatas naturreservat sittandes på en katamaran ute i sjön eller om man vandra längs en av naturstigarna kommer du att få med dig en underbar upplevelse hem.

Regnskogen kan ej beskrivas med ord, du måste själv uppleva dess storslagenhet som skapar minnen för livet. Våra resor i Sydamerika är utformade för att ge den bästa tänkbara komfort och personlig service för att ni ska bekymmersfritt kunna uppleva det bästa kontinenten har att erbjuda. Alla paket är balanserade för att ni ska kunna få ta del av så mycket som möjligt i ett behagligt tempo, men vi hjälper er givetvis att skräddarsy er egna om så skulle önskas.

Tambopatas Naturreservat kan ej beskrivas med ord, du måste själv uppleva dess storslagenhet som skapar minnen för livet.

Välkomna till ett magiskt land Peru!

Höjdpunkter på denna resa

Följ med på en oförglömlig rundresa med svensk färdledare.

Dagsprogram

  • Dag 1: Padre Almadriz i Puerto Maldonado
  • Dag 2: Djungel
  • Dag 3: Djungel
  • Dag 4: Puerto Maldonado till Lima/Cusco

Inför resan

Det är mycket att tänka på innan det är dags att resa. Här har vi samlat lite information (länkar) som kan vara till bra hjälp.

Visum Visum Latinamerika
Valuta Valutaomvandlare
Vaccination VaccinationsGuiden
Vid Nödfall SOS International
Passhandlingar
Utsatt för brott
1177 Vårdguiden
Spärrtjänster
Nödnummer Sverige: SOS International AB +46 8 625 44 00
Danmark: SOS International A/S Tel +45 70 10 50 55
Norge: SOS International AS +47 2296 5050
Finland: SOS International Oy +358 (0)9 25 27 11 00
Resevillkor Våra resevillkor

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har frågor kring din resa.